Kahramanmaraş'ta 3.7 büyüklüğünde deprem! 6 Mart son dakika depremler listesi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketleri sonrasında bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Deprem 10 ilde büyük yıkıma ve can kaybına neden olurken Türkiye genelinde farklı noktalarda artçıların devam ettiği görülüyor. Peki, az önce deprem oldu mu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte, 6 Mart son depremler listesi…

Son dakika depremler Kandilli ve AFAD tarafından sürekli olarak güncelleniyor. Deprem kuşağı üzerinde yer alan Türkiye’de neredeyse her gün irili ufaklı pek çok sarsıntı kaydediliyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Deprem felaketi başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana’da büyük yıkımlara neden oldu.

Son Deprem Nerede Oldu?

6 Mart 2023 tarihinde saat 09.27’de Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem medyana geldi. Depremin derinliği 5 km olarak ölçüldü.

Son Depremler Listesi 6 Mart

FED faizi kararı altın fiyatlarını etkiler mi? 1 Mayıs gösterilerinde polise tekme atan kişi 'Basel' çıktı 2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber