Kağıt Ev Dizisi Finalinden Sonra Erdal Beşikçioğlu Hayranlarının Karşısında! Tiyatroda Fırtına Gibi Esiyor

Tiyatro izleyicilerini yıldızların altında tekrardan buluşturan Küçük Çiftlik Bahçe tiyatrosu da 2021 sezonu başladı. 12- 13 Temmuz'da Erdal Beşikçioğlu'nun iki gece art arda kapalı gişe sahnelediği Bir Delinin Hatıra Defteri ile başlamış bulunuyor.

Tiyatro izleyicilerini yıldızların altında tekrardan buluşturan Küçük Çiftlik Bahçe tiyatrosu da 2021 sezonu başladı. 12- 13 Temmuz'da Erdal Beşikçioğlu'nun iki gece art arda kapalı gişe sahnelediği Bir Delinin Hatıra Defteri ile başlamış bulunuyor.

Gogol'un unutulmayan eserini, Beşikçioğlu'nun üstün performansı ile buluşturan Bir Delinin Hatıra Defteri oynanırken oyun sonrası gelen alkışlar bitmek bilmedi. Küçük Çiftlik Bahçe Tiyatrosu, havaların soğumasına kadar sonbahar akşamlarına kadar İstanbulluları açık hava tiyatrosu olarak buluşturmaya devem ediyor.  

Küçük Çiftlik Park Tiyatrosu 

Kentin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi Küçük Çiftlik Park tiyatro sanatının güçlenmesine destek olmak maksadı ile geçtiğimiz sene hayata geçirildi. Şehirlilerin kaçış yeri haline gelen Küçük Çiftlik Bahçe Tiyatrosu İstanbullulara yeşil ve huzur dolu bahçe ortamında nefes aldıkları bir alan imkanı sunuyor.

Temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde tasarlanan tam detaylı sahnesinde sevilen tiyatro gruplarının oyunları sergileniyor. Küçük Çiftlik Bahçe Tiyatro'sunun sürprizli programı, Erdal Beşikçioğlu'nun üstün oyunculuğu ve bitmeyen enerjisi ile ilgi gören Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla başladı. 

Açık Havada Güven İçinde Sosyalleşme 

Geçtiğimiz yaz konuklarının içleri rahat bir şekilde açık havada zaman geçirmelerini sağlayan Küçük Çiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda covid-19 sebebi ile alınan temizlik tedbirleri bu sene de üst seviyede uygulanıyor. Sadece online bilet sistemi yapıldığı, kapı kısmında bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde konukların ateşleri sağlık görevlileri tarafından ölçülüyor. Ortak kullanım sahalarında pek çok noktaya dezenfektan üniteleri yerleştirilmiştir.

Maske takmak zorunluluğu devam ederken maskesi yanında olmayan izleyicilere maske temini yapılıyor. Bilet fiyatlarının 60- 180 TL arasında farklılık gösterdiği oyunların kapı açılış saati 18.30, oyunun başlama saati ise 21.00'dir. Biletler Biletix sitesinden online olarak temin ediliyor. İzleyiciler bu sayede açık havanın keyfini çıkarma imkanı buluyor.  

Türk Telekom’dan SPK onayı açıklaması "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" Sigaraya bir zam daha!
Sonraki Haber