Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyata boykot yarın başlıyor! Ünlülerden destek yağıyor...

Restoran, kafe ve lokantalardaki fahiş fiyatlara tepki gösteren vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada 20-21 Nisan'da (cumartesi, pazar) kafe ve restoranlara gidilmemesi çağrıları yapılıyor. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim destek veriyor.

Yiyecek içecek sektöründe maliyet artışının üstünde yapılan zamlar isyan ettirdi. Sosyal medya 20-21 Nisan için boykot çağrılarıyla yıkılıyor.

FİYATLAR ARTARKEN, PORSİYONLAR KÜÇÜLÜYOR

ir restoranda, kafede, lokantada ve benzeri işletmede yiyip içmek birçok kişi için imkansız, çoğu kimse için lüks hale geldi. Kahvaltıdan akşam yemeğine hemen her öğün fahiş fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik fiyatlar artarken porsiyonlar da küçülüyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den