Kafa kafaya çarpıştılar: 2 ölü, 4 yaralı

İzmir-Ödemiş yolunda meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı, kazada 2 kişi ölürken 4 kişi yaralandı.

This browser does not support the video element.

Olay, saat 16.00 sıralarında Tire ilçesi Kahrat Mahallesi Ödemiş Bayındır Devlet Karayolu'nda meydana geldi. İzmir'den Ödemiş istikametine giden Hüseyin Kocaoğlan idaresindeki 35 ASC 565 plakalı otomobil, Ödemiş'ten İzmir istikametine doğru giden Canberk B. idaresindeki 34 EAE 311 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

2 ÖLÜ, 4 YARALI

Çarpışmada, Hüseyin Kocaoğlan ve araçta bulunan eşi Havva Kocaoğlan hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Fadime K. ise yaralanarak Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçta bulunan Canberk B., Gizem B. ve Figen K. de yaralanarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Hüseyin Kocaoğlan idaresindeki 35 ASC 565 plakalı otomobilin şerit ihlali yaptığı öne sürülürken, kazayla ilgili geniş çağlı soruşturma başlatıldı.

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…