Kadir Topbaş'ın ölüm nedeni ne? Oğlu açıkladı...

Kadir Topbaş'ın oğlu Ömer Topbaş babasının ölüm nedeninin koronavirüs olmadığını açıkladı. Ömer Topbaş, "Babam covidi atlattı ama sonrasında bağışıklığın düşmesiyle çoklu organ yetmezliği gelişti ve tekrar yoğun bakıma alındı." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin önemli isimlerinden, 1994-1998 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığını yapan, 2004-2017 yılları arasında ise İBB Başkanlığı görevinde bulunan Kadir Topbaş hayatını kaybetti.

16 Kasım'dan bu yana özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören Topbaş 76 yaşındaydı...

Topbaş'ın vefatı siyaset ve iş dünyasında büyük üzüntüye neden olurken gazeteci Candaş Tolga Işık ünlü siyasetçinin oğlu ile görüştü ve ilginç, aynı zamanda önemli bilgilere ulaştı.

Kadir Topbaş'ın oğlu Ömer Topbaş, Işık'a verdiği bilgilerde babasının ölüm nedeninin koronavirüs olmadığını kaydetti.

Işık, Ömer Topbaş'la yaptığı görüşmeyi şu sözlerle aktardı;

"Az önce Kadir Topbaş 'ın oğlu Ömer Topbaş'la konuştum "Babam covidi atlattı ama sonrasında bağışıklığın düşmesiyle çoklu organ yetmezliği gelişti ve tekrar yoğun bakıma alındı. 30 dakika önce de babamı kaybettik" dedi. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.""

11 bin puanı aştı Okan Buruk'tan Konyaspor maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu kararı Pelin Akil ile Anıl Altan çifti boşanıyor mu? Açıklama geldi
Sonraki Haber