Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Eşi Julide Kural'dan yeni açıklama: Hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar günü Beykoz'daki evinde inme geçirerek apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan ve entübe edilen Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Usta oyuncunun eşi Julide Kural'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi.

Türk sinemasının usta oyuncularından Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar günü Beykoz'daki evinde geçirdiği inme nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Entübe edilen ünlü sanatçının tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Doktorları ise Kadir İnanır'ın sağık durumunun iyiye gittiğine dair açıklamalar yapmıştı. Son olarak usta oyuncunun eşi Julide Kural'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Julide Kural paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?