Kadın yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı? 1 Ocak Fox TV yayın akışı!

Kadın yeni bölüm neden yok? Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Kadın 78. bölümü izlemek isteyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. 1 Ocak Fox TV yayın akışında yer almayan dizinin hayranları endişe yaşıyor. Kadın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Kadın yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı? 1 Ocak Fox TV yayın akışının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Kadın yeni bölüm neden yok? 1 Ocak Fox TV yayın akışında yer almayan dizinin hayranları endişe yaşıyor. Kadın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Kadın 78. bölümü izlemek isteyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. İşte Kadın yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı? 1 Ocak Fox TV yayın akışının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

BU AKŞAM KADIN DİZİSİ VAR MI?

Kadın bu akşam ekranlarda olmayacak. 31 Aralık Salı gecesi Kadın dizisi yeni bölümü yerine Yaparsın Aşkım yılbaşı Özel Programı yayınlanacak.

KADIN DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kadın dizisi yeni bölümü yılbaşı nedeniyle ertelendi. Kanalların reklam anlaşmalarının araya girmesi ile birlikte Kadın dizisi 2 hafta yayınlanmayacak. Kadın dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Salı günü ekranlarda olacak.

 KADIN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Dolar ve euroda yatay seyir devam ediyor!
Sonraki Haber