Kadın ve çocuk çetesini yakalatan fotoğraf

İstanbul'da turistleri hedef alan ve üyeleri kadın ve çocuklardan oluşan yankesicilik çetesine operasyon düzenlendi. Liderliğini 'Dede' lakaplı 72 yaşındaki A.Ç.'nin yaptığı çeteyi ele veren ise şüphelilerin hedef aldıkları kadın ile çektirdikleri hatıra fotoğraf oldu. İstanbul ve Bursa'da yakalanan 15 zanlı adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da liderliğini 72 yaşındaki "Dede" lakaplı A. Ç.'nin yaptığı kadınlar ve çocuklardan oluşan 15 kişilik yankesicilik çetesi Bursa ve İstanbul'da eş zamanlı gerçekleştirilen polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin turistleri hedef aldıkları fotoğraf çektirme bahanesiyle yanlarına yaklaşarak çantalarını çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin 6'sının kimliğinin Beyazıt'ta Sudan uyruklu bir kadının çantasını çaldıktan sonra çektirdikleri hatıra fotoğrafı sayesinde belirlendiği ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!