Kadın girişimcilere 250 bin TL'lik dev destek! Son tarih 15 Mayıs...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilen "Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı" kapsamında kadın girişimciler için başvuru süreci başladı. 15 Mayıs tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Peki, Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı başvuru şartları neler, kimler başvurabilir? İşte, Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı hakkında merak edilenler...

TÜBİTAK'ın yürütücü kuruluş olduğu, UNIDO iş birliğiyle yürütülen Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı'nın (GCIP) 2. Fazı, 2024 yılında devam ediyor. Programın diğer paydaşları arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yer alıyor.

Programın 2. fazında, hızlandırıcı ve yarışma ile temiz teknoloji çözümlerinin yenilikçi girişimcilere dönüştürülmesi hedeflenirken, teknoloji doğrulama ve yatırıma hazırlık bileşenleri ile temiz teknoloji girişimcilerinin ulusal ve küresel pazarlara hazırlanması amaçlanıyor.

KÜRESEL TEMİZ TEKNOLOJİLER GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI TARİHLERİ

Başvurular 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak.

KÜRESEL TEMİZ TEKNOLOJİLER GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖDÜLLERİ

Enerji verimliliği, yenilenebilir enerji, atık zenginleştirme, su verimliliği, çevre dostu yapılar, ulaşım, ileri malzeme ve kimyasallar alanlarında başvurular kabul edilecek.

Toplumsal Etkide Öncü Kadın Girişimci Desteği: 250.000 TL

Yenilikçi Kadın Girişimci Desteği: 250.000 TL

En İyi Gelişim Gösteren Kadın Girişimci Desteği: 250.000 TL

Genç Kadın Girişimci Desteği: 250.000 TL

Birincilik ödülü: 500.000 TL

İkincilik ödülü: 350.000 TL

Üçüncülük ödülü: 250.000 TL

GCIP Türkiye 2024 Hızlandırıcı başvuruları, gcip.tech/country/turkiye adresinden yapılabilir. Kadın girişimcilerin bu önemli fırsatı kaçırmaması öneriliyor!

Kalkınma Bankası Dünya Bankası’ndan dev kredi aldı Berkan Kutlu şampiyonluk golünü attı, sözleşmeyi kaptı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!
Sonraki Haber