Kadıköy'de Caner Erkin maç sattı iddiaları ortalığı karıştırdı?

Ligin 9. haftası nefes kesen bir maça sahne oldu. Kadıköy'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 9 golün atıldığı maçta kazanan 5-4'lük skorla Kanarya oldu. Fenerbahçe'nin golleri 9. dakikada Miguel Crespo, 28, 61 ve 73. dakikalarda Enner Valencia ve 90+6. dakikada Batshuayi'den geldi. Fatih Karagümrük'ün gollerini ise 16 ve 66'da Borini, 24'te Kouassi ve 83'te Burak Kapacak kaydetti. Maçın ardından Karagümrüklü Caner Erkin için sosyal medyadaki maç sattı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Süper Lig'de uzun yıllar hafızalardan çıkmayan bir maç oynandı. Kadıköy'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 9 golün atıldığı karşılaşmada 5-4'lük skorla kazanan Fenerbahçe oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 17 puana yükselirken, Fatih Karagümrük ise 6 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek. Fatih Karagümrük, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak.

Öte yandan bu maç sonrası ortalığı karıştıracak iddialar spor medyası ve sosyal mecralarda gündeme geldi. Bir dönem Fenerbahçe formayı giyen Fatih Karagümrüklü Caner Erkin'in maçta yaptırdığı penaltı ve yenilen bir gole sebep olması birçok yoruma neden oldu.

AHMET ÇAKAR'DAN ÇOK AĞIR İFADELER

Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de Fatih Karagümrüklü Caner Erkin hakkında çok ağır ifadelerde bulundu. Çakar, Caner Erkin'in Fenerbahçe'nin sol beki olarak görev aldığını ima etti.

Ahmet Çakar yaptığı açıklamada, "Bu maçı Caner Erkin sayesinde çevirdin. Her zaman da çeviremezsin. Caner Erkin'in bu geceki performansından rahatsızım. Ben bir spor adamı olarak, Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin adlı oyuncusunun bu geceki performansından rahatsızım. Golde yaptığı hareketlere dikkat edin. Köy takımında oynayan bir oyuncu değilsin sen. Yıllardır en üst seviyede oynamış adamsın. Batshuayi'ye koşmuyorsun, ofsayt için hareket etmiyorsun. Ben rahatsızım. Caner Erkin Fenerbahçe'nin sol beki olarak oynadı" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Ahmet Çakar'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Fenerbahçe'nin rakip taraftarları, Ahmet Çakar'ın sözlelerini destekleyip Caner Erkin'i eleştiri yağmuruna tutarken, bazı sporseverler ise eleştirilerin ve iddiaların anlamasız olduğunu ifade etti. "Caner Erkin maç sattı mı" ifadeleri sosyal medyada sporseverleri ikiye böldü. İşte o yorumlardan bazıları:

FENERBAHÇE'NİN GOLÜNE SEVİNDİ Mİ?

Fenerbahçe'nin gole çevirdiği ikinci penaltı vuruşundan sonraki Caner Erkin'in hareketleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Deneyimli futbolcu maç sonrası penaltı öncesinde Enner Valencia'nın vuruş yapacağı köşeyi söylemesine rağmen kalecinin gole engel olamamasına tepki gösterdiğini belirterek "Gole sevinmedim, kaleciye tepki gösterdim" dedi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber