Kaderimin Oyunu dizisinin Zahide'si Esra Dermancıoğlu gençlik yıllarını paylaştı! Görenler kızı Refia zannetti

2 gün önce 53. yaşını kutlayan oyuncu Esra Dermancıoğlu 31 yaşındaki halini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. 'Kaderimin Oyunu' dizisinde hayat verdiği Zahide karakteri ile izleyici karşısına çıkan Dermancıoğlu'nun yıllar önceki halini takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun kızı Refia'ya benzerliği dikkat çekti.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki Mukaddes karakteri ile gönüllerde taht kuran ve 'Kaderimin Oyunu' dizisi ile ekranlara geri dönen Esra Dermancıoğlu 57. yaşına bastı. Beren Saat, Demet Evgar, Belçim Bilgin ve Tanju Babacan gibi ünlü isimlerin de olduğu dostlarıyla yeni yaşına giren Dermancıoğlu sosyal medyada ses getiren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Gençlik fotoğrafını '' esra… yaş 31 '' notuyla paylaşan oyuncuya takipçileri 'Bir an kızınızı gördüm sanki', 'Rafia sandım' gibi yorumlarda bulundular.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den