Kaçan kurbanlığın peşinden giden tıp öğrencisi Onur Alp Eker'in ölümünde karar verildi!

Ankara'da Kurban Bayramı'nda kaçan koyunu yakalamak için peşinden gittiği sırada kaybolan ve 3 gün sonra cansız bedeni bulunan Onur Alp Eker'in ölümü ile ilgili soruşturmada karar verildi. Tıp fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in soruşturmasında ölüm nedeni bulunamadığı için takipsizlik kararı verildi.

Ankara'a tıp fakültesinde öğrenim gören Onur Alp Eker, dedesi ile Kurban Bayramı'nın birinci günü kesmek için ahırdan çıkardıkları koyunun dağlık alana kaçması sonucu peşinden gitti. Kurbanlığın peşinden giden Onur Alp, kayboldu. 3 gün sonra cesedi dere kenarında bulunan 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisinin ölüm nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, Onur Alp Eker'in ölüm sebebi ve mekanizmasının bilinmediği belirtildi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!