İsmail Kartal, Jorge Jesus ve Vitor Pereira'nın transferlerini takımdan yolladı

Diego Rossi, Arda Güler, Samatta, Berisha, Joao Pedro, Szalai, Enner Valencia gibi futbolcularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de iki oyuncu eşyalarını topladı. Vitor Pereira ve Jorge Jesus döneminde transfer edilen tecrübeli isimler İsmail Kartal tarafından istenmezken, her iki orta sahanın da kendilerine yeni takım buldukları bildirildi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred, Cengiz Ünder, Mert Müldür ve Sebastian Szymanski gibi önemli yıldızları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan takımda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmak için çalışmalar yapan sarı-lacivertlilerde 2 oyuncunun ayrılığı kesinleşti. İşte haberin detayları...

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!