Johnny Depp yeni filminin kadrosundan kovuldu!

Eski eşi oyuncu Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye çıkan ve The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybeden Johnny Depp'in kariyeri bitme noktasına geldi... Yapım şirketi tarafından 'Fantastik Canavarlar' filmindeki rolünü bırakması istenen Depp, projeden ayrıldı.

Son olarak The Sun gazetesine açtığı ‘iftira’ davasını kaybeden ve eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı mahkeme tarafından kabul edilen Johnny Depp, önemli rollerinden birini üstlendiği Fantastik Canavarlar serisindeki Gellert Grindelwald rolünden ayrıldı. Depp, kadrodan ayrılmasının yapım şirketi tarafından istendiğini de açıkladı. Yani bir anlamda yeni filminden kovulmuş oldu. Bu durum da bazı eleştirmenler ve avukatlar tarafından "Depp'in Hollywood'daki kariyeri bitti" diye yorumlandı.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem