Joe Biden eşi Jill Biden kimdir? Kızı Ashley Biden ne iş yapmaktadır?

Joe Biden eşi Jill Biden kimdir? Kızı Ashley Biden ne iş yapmaktadır? Amerika seçimlerinde adaylığı ile konuşulan ve başkan olma yolunda ilerleyen Joe Biden'in karısı Jill Biden ve Ashley Biden kim olduğunu sizler için araştırdık. Joe Biden eşi Jill Biden kimdir? Kızı Ashley Biden ne iş yapmaktadır?

Joe Biden eşi Jill Biden kimdir? Kızı Ashley Biden ne iş yapmaktadır? Amerika'nın First Lady adayı Jill Biden'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Sizler için araştırdık. Joe Biden eşi Jill Biden kimdir? Kızı Ashley Biden ne iş yapmaktadır?

1951 New Jersey doğumlu olan Jill Biden ilk evliliğini 1970-1975 yılları arasında Bill Stevenson ile yaptı. 1977 yılında ise ilk eşi vefat eden Joe Biden ile evlendi. 1981 yılında Ashley isimli bir kız çocuğuna sahip olan çift 43 yıldır evliliklerini sürdürüyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları