Japon arabası sağlam olur boşuna dememişler: Dağdan yuvarlandı hiçbir şey olmamış gibi servise geldi

Toyota Land Cruiser, dayanıklı bir otomobil olarak ün kazanmıştır. En zorlu ortamlardaki fotoğraflarıyla sürekli görürüz. Fakat son olarak internette viral olan bir video, izleyicilerinin gözlerini ovuşturmasına neden oluyor.

This browser does not support the video element.

Instagram'da paylaşılan bir videoda tamamen harap olmuş bir Toyota Land Cruiser'ın servis bahçesine doğru girdiğini görüyoruz. Arabanın nasıl hala çalışır durumda olması ve düzgün bir şekilde ilerleyebilmesi gerçekten şaşırtıcı.

Suudi Arabistan'daki bir dağ yolculuğu sırasında hasar gören araba, dağın aşağısına doğru yuvarlandı ancak sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Otomobil, mucizevi bir şekilde düştükten sonra yoluna devam etti ve tamirhaneye götürüldü.

Toyota, orijinal Land Cruiser'ı ilk kez 1 Ağustos 1951'de tanıttı ve ardından 72 yılda 170'den fazla ülkede 11,3 milyon adet satıldı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!