İzmir'de ihbar üzerine olay yerine giden polis, üzerine gelen doberman cinsi köpeği vurdu!

İzmir’de ihbar üzerine bir iş yerine giden polis ekiplerinin üzerine doberman cinsi bir köpek yöneldi. Kendisini korumak isteyen polis memuru köpeği vurdu. Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Türkiye'nin önemli sorunlarından biri başıboş sokak köpekleri. Fakat bunun yanında sahipli fakat doğru şekilde bakılmayan ve gerekli önlemler alınmadan sokağa çıkartılan hayvanlar da tehlikeye neden oluyor.

Bu tip olaylardan biri de İzmir'de yaşandı.

TASMASIZ VE AĞIZLIKSIZ KÖPEK POLİSE HAMLE YAPTI

İzmir'de iddiaya göre ihbar üzerine bir iş yerine giden polis ekiplerinin üzerine doberman cinsi köpek geldi ve kendini korumak isteyen polis memuru köpeği vurdu.

Türkiye'de beslenmesi yasak olmayan fakat ağızlıksız ve tasmasız sokağa çıkarılması yasak olan doberman cinsi köpek bir anda saldırganlaştı.

Önce bir dükkan önünde bekleyen insanlardan birine hamle yaparak ısırmaya çalışan köpek daha sonda aynı sokaktaki polislere yöneldi.

POLİS KÖPEĞİ VURDU

Polis, kendisine doğru koşan ve hamle yapan köpeği tabanca ile vurdu. Köpeğin sahipler olduğu tahmin edilen iş yeri önündeki şahıslar olaydan sonra polise tepki gösterdi.

Köpeği kucağına alarak veterine götüren sahipleri köpeği kurtaramadı.

Survivor All Star'da eğlenceli oyun gecesi! Gecenin kazananı kim? Elazığ'da gece vakti deprem korkuttu! Adana’da motosiklet fabrikasında yangın!
Sonraki Haber