İzmir'de binalar çöktü! Enkaz altında olanlar var

Ege'de merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, İstanbul ve Marmara çevresinde de hissedildi. İzmir'in Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldi. Çöken binalarda kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ege'de merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, İstanbul ve Marmara çevresinde de hissedildi. İzmir'in Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldi.

Deprem sonrası, polis telsizinden de özellikle Buca ve Bayraklı ilçelerinde bazı binaların hasar gördüğü yönünde anonslar geçti. Kent genelindeki bazı binalarda oluşan çatlaklar nedeniyle bazı vatandaşlar binaları tahliye ediyor.

Depremin ardından Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldiği öğrenildi. Enkaz altında bazı vatandaşların bulunduğu ve bu vatandaşların kurtarılması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.,

Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu FED faizi kararı altın fiyatlarını etkiler mi?
Sonraki Haber