İzmir için kuvvetli yağış uyarısı: Su baskını, dolu ve hortuma dikkat! İşte 28 Ocak İzmir hava durumu!

28 Ocak Cumartesi İzmir hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan veriler çerçevesinde, bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, İzmir ve Aydın ile Manisa merkez ve batı ilçelerinde yaral olarak kuvvetli olması beklenmektedir. İşte, 28 Ocak İzmir hava durumu…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu,aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, İzmir ve Aydın ile Manisa merkez ve batı ilçelerinde yaral olarak kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 1-2 derece azalacak.

RÜZGAR: Güney ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli esecek.
UYARILAR
Yağışların İzmir ve Aydın ile Manisa merkez ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar beklendiğinden (ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi) olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!