Meteoroloji duyurdu! Tarımsal don olayı görülecek

Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimler yerel olarak gökgürültülü sağanak yağışlı, kuzey ve iç kesimler zamanla karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde, kuzey ve iç kesimlerde, hafif yer yer orta şiddette tarımsal don olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.

RÜZGAR: Güney yönlerden, zamanla batılı ve devamında kuzeyli yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetlice esecek.

TARIMSAL DON OLAYINA DİKKAT!

Bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde, hafif yer yer orta şiddette tarımsal don olayı beklendiğinden; başta tarımsal faaliyette bulunan üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!