İzmirliler dikkat! Fırtına kapıda! Yarın hava nasıl olacak?

Güney yönlerden esecek rüzgarın yarın zamanla şiddetini arttırması ve Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman fırtınamsı ve yer yer fırtına şiddetine ulaşması tahmin edildiğinden ilgililerin ve vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve dikkatli olmaları önerilmektedir.

RÜZGAR FIRTINA ŞEKLİNDE ESECEK!

Kuzey Ege’de rüzgarın; yarın (Salı) sabah saatlerinde kuzeyinde zamanla genelinde güneyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Çarşamba günü (28.09.2022) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Bu nedenle başta denizcilik faaliyetleri ile uğraşmakta olan tüm ilgililerin ve vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve dikkatli olmaları önerilmektedir.

İZMİR HAVA DURUMU: 14°C, 27°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

İzmir hava durumunu incelediniz. Peki çevre illerde hava nasıl olacak? İşte cevabı...

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!