İzmir hava durumu 15 Ekim Cumartesi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Ekim Cumartesi İzmir hava durumu paylaşıldı. Meteoroloji genel müdürlüğü İzmir ve çevre illeri olumsuz hava şartlarından dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra Çanakkale'nin kuzey ve doğusu ile Balıkesir'in kuzeyinde kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 1 ila 2 derece azalacak, güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR: Bölgemizin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, güneyinde ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, bölgenin kuzeyinde ise kuvvetli ve yerel olarak kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esecek.

METEOROLOJİ UYARDI!

Rüzgarın Kuzey Ege'de ve Güney Ege'nin açıklarında fırtına hızına (60-75 km/sa) ulaşacağı tahmin edildiğinden, vatandaşların ve ilgililerin fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Çanakkale'nin kuzey ve doğusu ile Balıkesir'in kuzeyinde öğleden sonra kuvvetli olması beklenen yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın sabah saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına sebebiyle meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı