İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremden son görüntüler!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bornova, Bayraklı, Alsancak, Seferihisar ilçelerinde yıkılan binaların görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı. İşte İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremin görüntüleri izle...

This browser does not support the video element.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Bornova, Bayraklı, Alsancak, Seferihisar ilçelerinde yıkılan binaların olduğu belirtildi. İzmir’de yıkılan bir binanın video görüntülerini haberimizden izleyebilirsiniz.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Manavkuyu ve Bayraklı'da bir binanın çöktüğü bilgisi paylaşıldı. İzmir'deki depremin ardından 4.1 şiddetinde bir sarsıntı daha yaşandı. Kuşadası'ndaki deprem İzmir'de de hissedildi. İzmir'de 4.8 şiddetinde bir deprem daha yaşandı.

Ege Denizi'nde 4.1 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Depremin saati 14:55 olarak paylaşıldı. Şu ana kadar yıkılan bina sayısının ise 20’ye yakın olduğu belirtilirken 5 kişinin enkaz altında kaldığı iddia edildi.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle