“İyi giden bir şeyi berbat etmekte ustalar! İsmail Kartal kulakları çekecek diye umut ettik, aynı şekilde devam ettiler! Stoperler nasıl duracağını bile bilmiyor”

Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 4-3 kazanmasına rağmen oynanan oyun taraftarı mutlu etmedi. Üstelik maçın sonunda Fred ve Mert Hakan Yandaş’ın derbi öncesi kırmızı kart görmesi moralleri altüst etti. Maç sonu Gürcan Bilgiç Fenerbahçeli oyunculara ve İsmail Kartal’a eleştiride bulundu.

“SEZONUN EN KÖTÜ FENERBAHÇESİ! İSMAİL KARTAL KULAKLARI ÇEKEMEDİ”

Süper Lig’de Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 4-3 galip gelirken, Fred ve Mert Hakan Yandaş’ın derbi öncesi kırmızı kart görmesi moralleri bozdu. Maç sonu Fotomaç yazarı Gürcan Bilgiç, sarı lacivertli takımı eleştirdi. Teknik direktör İsmail Kartal’ı da uyardı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!