İtalyan turistler, Arnavutluk'ta hesap ödemeden kaçtı! Araya hükümet girdi! O borcu Giorgia Meloni ödedi

Arnavutluk’ta bir grup İtalyan turist yemek yedikleri restoranda hesabı ödemeden kaçınca borçlarını Başbakan Giorgia Meloni ödedi.

Arnavutluk'ta hesap ödemeden ayrılan dört İtalyan turistin restoran faturasını devlet ödedi. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın konuyu İtalyan mevkidaşına açmasının ardından 80 euroluk faturayı İtalyan Büyükelçiliği ödedi.   

euronews'teki habere göre Berat kentinde restorana giden dört İtalyan turist, hesabı ödemeden mekandan ayrıldı. Ne zaman gerçekleştiği bilinmeyen gecede, turistlerin restorandan ayrıldıkları görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

Restoranın sahibi Albania's Report TV'ye, ilk defa müşterilerin hesap ödemeden işletmesinden ayrıldığını söylerken, ödeme yapmayan turistlerin yemeklere de iltifat ederek beğendiklerini kaydetti. 

Basına konu olan durum İtalyan Başbakanı Giorgia Meloni'nin Arnavutluk ziyaretinde de gündem oldu. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama hesap ödemeyen İtalyan turistleri Meloni'ye şikayet etti. 

Durumu öğrenen İtalyan Başbakan da büyükelçilik yetkililerine 'gidin ve bu aptalların faturasını ödeyin' dedi. Başbakanın talimatının ardından İtalyan Büyükelçiliği 80 euro olan dört turistin yemek faturasını ödedi. 

İtalya'nın Arnavutluk Büyükelçiliği yaptığı açıklamada, yaklaşık 80 euro tutarındaki faturayı ödediğini doğruladı. Açıklamada 'İtalyanların kurallara uyduğu, borçlarını ödediği ve bu tür olayların bir daha yaşanmamasının umulduğu' belirtildi. 

Arnavutluk gezisine katılan İtalya Tarım Bakanı Francesco Lollobrigida da Reuters haber ajansına hesabı ödemenin bir 'gurur meselesi' olduğunu söyledi.

Vinicius Junior kimdir? Vinicius Junior kaç yaşında, nereli? Kylian Mbappé kimdir? Fransız futbolcu Kylian Mbappé kaç yaşında? Eski kız arkadaşının sevgilisine tuzak! Gerçek sonra anlaşıldı!
Sonraki Haber