İtalyan basını Attila Szalai'yi Milan'a yazdı... Milano ekibi Fenerbahçe'nin kapısını çalacak

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren ve Simon Kjaer'in sakatlanmasıyla birlikte stoper transfer yapması gereken Milan, Attila Szalai'yi kadrosuna katmak istiyor. Milan'da ilk hedef Lille'in 21 yaşındaki Hollandalı stoperi Sven Botman...

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'nin ismi Milan'la anılmaya başladı. İtalya'nın ünlü spor gazete La Gazzetta dello Sport, diz sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Simon Kjaer'in yerine transfer edilecek yeni stoperin Szalai olabileceğini yazdı.

Danimarka Milli Takımı'nın kaptanı ve eski Fenerbahçe'li Kjaer, yaşadığı sakatlık nedeyile en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. İtalya devi stoperde Kjaer-Tomori ikilisini oynatıyordu. Tandemin 3. alternatifi ise Romagnoli'ydi...

Kjaer'i kaybeden Milano ekibinin transfer listesindeki ilk stoper Lille forması giyen 21 yaşındaki Hollandalı futbolcu Sven Botmann... Ancak Botman'ın yüksek maliyeti bu transferi zorlaştırıyor. Zira Fiyako Tomori için Chelsea'ye toplam 29 milyon euro ödenmişti.

B PLANI ATTİLA SZALAİ

İtalyan devi Fransızlardan haber beklerken diğer profilleri de değerlendiriyor. La Gazzeta, Attila Szalai'nin B planı olduğunu ve maliyet açısından kesinlikle daha "erişilebilir" olduğunu yazdı.

Szalai'nin Napoli'nin de transfer listesinde olduğunun altı çizilen haberde Milan'ı bir diğer stoper adayı olarak PSG'den Abdou Diallo gösterildi. 25 yaşındaki Senegalli savunmacı tıpkı Szalai gibi sol ayaklı bir isim...  

23 yaşındaki Attila Szalai sarı-lacivertlilere geçen sezon devre arasında 1.5 milyon euroya transfer olmuştu. Macar futbolcu bu sezon sarı-lacivertli formayı 18'i lig, 8'i Avrupa Ligi olmak üzere toplam 26 kez giydi.

22 maça ilk 11'de başlayan genç savunmacı 2 asistle de skor katkısında bulundu.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber