İtalya'da nikah yapmışlardı... İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in düğün tarihi belli oldu

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı (21) ile şarkıcı Ufuk Beydemir (30) İtalya'da sürpriz bir törenle nikah masasına oturmuştu. Kısa süre önce hayatını birleştiren sanatçı çift şimdi ise düğün yapacak. İşte İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir'in düğün tarihi...

AŞK101 dizisiyle yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı, Ay Tenli Kadın adlı şarkıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinin düğün tarihi ve yeri belli oldu.

 

Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir'den geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi almıştı. Ünlü çiftten sürpriz haber geldi. 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir İtalya'da nikah masasına oturmuştu.

Nikahtan karelerini sosyal medyadan paylaşarak müjdeli haberi hayranlarına duyuran çift, paylaşımlarına roma rakamlarıyla "XXII.X.MMXXII" (22 Ekim) tarihini düşmüştü.

4 GÜN SONRA DÜĞÜN YAPACAKLAR

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sürpriz nikahla evlenen çiftin, düğün tarihi ve yeri belli oldu. Mutlu çift, aileleri ve yakın dostları için 25 Aralık'ta İstanbul'da düğün yapacak. İpek Yazıcı, "Son düzlükteyiz, hazırlıkları tamamlıyoruz. Keyifli bir düğün olacak" dedi.

Türkiye'den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı Bihter filminin Behlül'ü Boran Kuzum'dan cesur açıklama... Borussia Dortmund - Paris Saint Germain karşılaşması sürüyor!
Sonraki Haber