İşte son taslak! EYT'ye yaş şartı gelecek mi?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar haklarında çıkacak karara dair yapılacak görüşme için nefeslerini tuttu. Geri sayıma başlayan EYT'liler son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Son olarak teknik sorunların çözüldüğünü aktaran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamaları takip ediliyor. Peki EYT'de yaş şartı gelecek mi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

EYT'liler kritik tarih için geri sayıma başladı! EYT için belirlenen son taslakta neler var? - Emekli olmak için Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan çıkacak kararı bekleyen milyonlarca vatandaş gözlerini yapılacak toplantı için verilen tarihe çevirdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olarak emekli olmalarının önünü açacak yasa için bekleyişini sürdüren milyonlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yapacağı açıklamaya odaklandı. 

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı Dolar donup kaldı! İşte 31 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Pendik'teki vahşi cinayetle ilgili dikkat çeken detay! Altın yükselişe geçti! İşte 31 Mayıs güncel altın fiyatları Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış uyarısı FETÖ çiftliği görüntülendi! Evler boşaltıldı, güvenlikler ayrıldı!