İşte Ocak ayının en popüler ünlü isimleri!

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, ocak ayında en çok haberi yapılan popüler ünlü isimlerin adını duyurdu. Sırlamanın en üstünde ise özel hayatı ve projeleriyle gündemden düşmeyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın sıradaki yerini ise canlı yayında kayıp kişileri bulan ve cinayetlerdeki sır perdelerini aralayan Müge Anlı takip ediyor.

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası Habermetre, 8 bini aşkın Türk sitesini tarayarak, 2021 Ocak ayında en çok haber konusu olan ünlü isimlerin listesini hazırladı.

Habermetre tarafından açıklanan rapora göre, Ocak ayında yeni dijital platform Exxen projesiyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı toplamdan 9 bin 539 habere konu olarak sıralamanın en üstüne yerleşti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek