İşte Benim Stilim Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? Yağmur Tektaş kaç yaşında, nereli?

İşte Benim Stilim yarışmacısı olan Yağmur Tektaş kimdir? Ölüm sebebi ile bugün en çok konuşulan isimlerden olan Yağmur Tektaş kaç yaşında, sevgilisi mi öldürdü? İşte Yağmur Tektaş hakkında tüm detaylar...

Bir dönemin popüler yarışmalarından İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından Yağmur Taktaş hakkındaki iddialar sosyal medyaya konu oldu. Ramazan arefesinde Amerika'da eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Yağmur Taktaş'ın Instagram hesabının da ele geçirildiği söyleniyor.

SOSYAL MEDYA HESABININ ELE GEÇİRİLDİĞİ KONUŞULUYOR

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Yağmur Taktaş hakkındaki iddialar kan dondurdu. Amerika'da yaşayan genç kadının eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ardından da profilinin ele geçirildiği haberleri sosyal medyaya konu oldu.

CENAZESİ ADANA'YA GETİRİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Yurt dışında katledildiği iddia edilen genç kadının cenazesi ailesinin yaşadığı Adana'ya getirilip defnedildiği de iddialar arasında.

YAĞMUR TAKTAŞ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Spor ve moda alanlarına ilgi duyan İşte Benim Stilim gibi televizyonprogramlarına katılmış ve cesur pozlarıyla dikkat çekmiştir.

Yenikapı'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Usta sanatçı Zafer Gençaydın'dan acı haber Sel sularına kapılan 1'i çocuk 2 kişiyi çevredekiler kurtardı
Sonraki Haber