İşte, 2022'de Türkiye'de en çok satan otomobil markaları!

Türkiye'de 2022 yılı otomobil pazarına ilişkin veriler açıklandı. Nisan ayında en çok satan otomobil markası ise Renault oldu. İşte, 2022 yılında en çok satan otomobil markaları!

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Türkiye'deki otomobil ve hafif ticari araç pazarına ilişkin son verilerini yayımladı. Nisan 2022'de gerçekleştirilen satışlar baz alınarak hazırlanan veriler, pazardaki daralmanın devam ettiğini gözler önüne seriyor.

ODD'nin araştırmasına göre Nisan 2022'de 45.564 adet otomobil satışı gerçekleştirildi. Bu satış miktarı, geçtiğimiz yılın aynı döneminden yüzde 5.8 düşük. Bu rakamlara hafif ticari araçlar da eklendiğinde 60.035 adet satış gerçekleştiğini görüyoruz ki bu miktar, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 2.4 daralma anlamına geliyor.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri