İstanbul'un göbeğinde kızlar saç saça baş başa birbirine girdi: Çevredekiler film izler gibi izledi!

Kadıköy'de iki kız grubu sokak ortasında kavga etti. Saç saça baş baba birbirine giren kızları erkek arkadaşları ayırmaya çalışırken o anlar saniye saniye bir vatadaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte çevredeki vatandaşların film izler gibi izlediği o dehşet anları...

This browser does not support the video element.

Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan olayda, aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkan iki kız grubu sokak ortasında sözlü tartışmada bulundu.

BİR KIZ KOŞARAK GELİP SALDIRMAYA BAŞLADI

Kızlardan birini yanlarındaki erkek şahıslar tutarak sakinleştirmeye çalışırken, koşarak gelen bir kızın saldırmasıyla taraflar arasında kavga başladı. Gruptaki diğer kızların da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Kızlar saçlarını çekip tekme atarak birbirlerine saldırdı.

ERKEK ARKADAŞLARI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Kızların yanında bulunan erkek şahıslar ise saç saça baş başa kavgayı ayırmaya çalıştı. Tanık olan bazı vatandaşlar ise kavgayı film izler gibi izlediler. Çevredekilerin de müdahalesiyle bir süre sonra kavga sonlandırıldı.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar