İstanbul'daki et halinden gelen görüntüler mide bulandırdı! Hijyen kurallarından eser yok: Bakteriyel enfeksiyon riski

İstanbul Bayrampaşa'da yer alan ve 2 binden fazla işletmenin yer aldığı et halinden gelen görüntüler mide bulandıracak cinsten. Özensizce muhafaza edilen ve hijyen kurallarının hiçe sayıldığı ortamda çalışanlar hiçbir kurala dikkat etmezken, etlerin kesildiği bıçakların yerde olması ve kesin yapılan bölümlerde sokak hayvanlarının gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bayrampaşa'da 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı kuru gıda toptancı merkezi Mega Center'ın, et ve sakatat ürünleri satışı yapılan dükkanların bulunduğu katında; etlerin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerde ve koridorların birçok noktasında hijyen önlemlerinin alınmadığı, kirli su, kan ve çöplerin etrafta düzensiz şekilde bulunduğu görüldü. İstanbul'un birçok noktasına toptan et satışı yapılan işletmelerin çalışanlarının da bone, eldiven ve önlük takmaması dikkat çekti. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları