İstanbul'da gergin saatler! İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılması İsveç Konsolosluğu önünde protesto edildi!

"STOCKHOLM'E İSLAM TÜRK SANCAĞINI DİKER, SABAH NAMAZIMIZI EDA EDERİZ"

Grup adına açıklamada bulunan İl Teşkilat Başkanı Burak Tekin, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığı İsveç makamlarının himaye ettiğini söyledi.

İsveç'in yapılan eyleme izin vererek faşizmi teşvik ettiğini belirten Tekin, "Bu yapılan saygısızlık dünya üzerindeki 1,5 milyar Müslümana yapılmıştır. Dün nasıl Çin'e karşı kandaşımız olan Doğu Türkistan'ın yanında durduysak, bugün burada kutsalımıza yapılan saygısızca ve hayasızca eylemin karşısında duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu eylemlere karşı en güçlü mücadeleyi vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler sizin gibi aşağılık insanlar değiliz. Şimdi burada sizin paçavranız olan bu bayrağı yakmayı çok iyi biliriz, lakin biz atalarımız gibi bir gece ansızın gelir başkentiniz olan Stockholm'e İslam Türk sancağımızı diker, sabah namazımızı eda ederiz" dedi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!