İstanbul’da bu fiyatların altında işyeri bulmak artık mümkün değil! Fırsatı kaçırmayın

İcradan satışa çıkardığı işyerleri için oldukça uygun fiyatlar isteyen Türkiye İş Bankası, İstanbul’dan satışa koyduğu iki işyerinin fiyatını az önce duyurdu.

Son zamanlarda bankaların dikkat çeken hizmetleri arasına giren icralık gayrimenkul satışlarında seçenekler artmaya başladı. Genellikle bankaların ‘Gayrimenkuller’ uzantısından satışa çıkan icralık gayrimenkuller, e-İhale yöntemi ile satıldığı için vatandaşların kolaylıkla ulaşabildiği emlak ilanları arasına girdi. Bu noktada Katma Değer Vergisi’nin (KDV) de alınmadığı icralık gayrimenkullere ilgisi artan vatandaşların dikkatini çekecek iki yeni ilan da Türkiye İş Bankası tarafından yayınlandı.

Çok sayıda icralık gayrimenkul ilanı bulunan Türkiye İş Bankası, bu ilanların arasını bu ay da yenilerini ekledi. İstanbul’dan satışa çıkardığı iki ayrı işyerinin piyasa değerinin altında fiyata sahip olmasıyla dikkat çeken Türkiye İş Bankası’nın yeni ilanları için ihale süreci başladı. İstanbul’dan satılacak olan bu işyerleri hakkında bilgi de veren Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz gün her iki gayrimenkul için de ilan yayınladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KÜÇÜKÇEKMECE’DEN ARSA HİSSELİ DÜKKAN SATACAK

İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer alan bir işyerini e-İhale yöntemi ile satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, işyerinin 6/59 metrekarelik arsa hissesinin satışta olduğunu bildirdi. Satışta olan kısmın toplamda 30 metrekare olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, bu arsa için istediği fiyatı da açıkladı.

Konuya ilişkin ilanda hisseli kısım için; “30 metrekarelik arsa hissesi, binanın zemin katında yer alan, yaklaşık 90 metrekare kullanım alanlı 909. Sokakta bulunan dükkana tekabül etmektedir” ifadelerini kullanan Türkiye İş Bankası, gayrimenkulün ihale başlangıç bedelini 1 milyon 261 bin TL olarak belirledi. Türkiye İş Bankası, teminat olarak ise 63 bin 50 TL istiyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ESENYURT’TAN İŞYERİ SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK

Sadece Küçükçekmece’den gayrimenkul satışa koymayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda İstanbul’un Esenyurt ilçesinden de bir yeni gayrimenkulü satışa çıkardı. İşyerinin Piri Reis mevkiinden satışta olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, satışa konu taşınmazın kullanım alanını 85 metrekare olarak ilan etti.

İşyeri için yayınladığı ilanın açıklamasında; “Merkezi konumda, genç binada, iş yeri. 216 bağımsız bölüm numaralı işyeri 85 m² kullanım alanına sahip olup 1. kat görünümlüdür” ifadelerini kullanan Türkiye İş Bankası, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 275 bin TL olarak belirledi. Türkiye İş Bankası bu işyeri için 63 bin 750 TL teminat alacak.

77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği operasyonu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber