İstanbul'da bazı ilçelere kısıtlama mı gelecek?

İstanbul, Türkiye'de koronavirüs salgınında en çok vakanın görüldüğü şehir. İstanbul Valiliği, salgına karşı olası senaryolara göre hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Son vakalar ışığında şehir genelinde olmasa da bazı semt ve bölgelerde yeni kısıtlamalar olabileceği konuşuluyor. İstanbul'un yol haritası ise bu pazartesi yapılacak toplantıda belli olacak.

İstanbul Valiliği, pandemi merkezi ile filyasyon ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Koronavirüs salgınına yönelik tüm olasılıklar masada olacak. Mevcut vaka sayısına göre, İstanbul genelinde bir kısıtlama olması beklenmiyor. Ancak vakaların yoğun yaşandığı sitelerde, caddelerde, semtlerde hatta ilçelerde yeni kısıtlamalara gidilmesi ihtimali de masada yok değil.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!