İstanbul'da kuvvetli sağanak uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat!

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? sorusu şubat ayının üçücü gününde merakla araştırılıyor. Yola çıkacak vatandaşlar için Meteoroloji'den uyarı geldi. İstanbul'da bugün aralıklarla yağmur ve sağanak yağış etkili olacak. Akşam saatlerine doğru ise etkisini kaybedecek. Meteoroloji ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu uyarısında bulundu. Buna göre ocak sonunda Kutup Girdabı’nın desteklediği aşırı soğuk hava dalgasının vurduğu Türkiye’nin şubatta da kuzeyden gelen soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. 

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı