İstanbul sigara yasağı olan cadde ve sokakların tam isim listesi!

İstanbul'da hangi cadde ve sokaklarda sigara içmek yasak? İstanbul’da sigara yasağı olan cadde ve sokakların tam listesi! Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'da 125 sokak, cadde, meydan ve otobüs duraklarında sigara içmek tamamen yasaklandı. İstanbul Valiliği son dakika açıklamasında İstanbul’da sigara içilmesinin yasak olduğu sokak ve cadde isimlerinin listesini paylaştı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada; koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul'da sigara içmenin yasaklandığı sokak ve cadde isimlerinin tam listesi vatandaşlarla paylaşıldı. İşte, İstanbul’da sigara içilmenin yasak olduğu sokak ve cadde isimlerinin listesi! İstanbul'da hangi cadde ve sokaklarda sigara içmek yasak?

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları