İstanbul’da hava sıcaklığı azalıyor! İstanbul’da bugün hava nasıl olacak?

5 Eylül Pazartesi Türkiye geneli hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan rapora göre hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerin altına ineceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul’da bugün hava nasıl olacak? İşte İstanbul hava durumu 5 Eylül Pazartesi..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporuna göre; Parçalı yer yer çok bulutlu, İstanbul ve bölgenin doğusunun (Kocaeli, Sakarya, Yalova) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının 2 ila 6 derece azalacağı, mevsim normalleri altına ineceği tahmin ediliyor.

Rüzgar: Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU: 26°C

DİREK DEVRİLMESİ VE ÇATI UÇMALARINA DİKKAT!

Rüzgarın Marmara'nın batı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!