İstanbul dikkat! Sağanak yağışlara karşı Meteoroloji uyardı! İstanbul'da bugün hava nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 18 Eylül İstanbul hava durumunu paylaştı. Paylaşılan verilere göre bugün İstanbul Avrupa yakası, öğle saatlerinden itibaren İstanbul Anadolu yakası ve Yalova çevreleri zamanla bölgenin doğusunun tümü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji, oluşabilecek olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olma konusunda uyardı.

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul Avrupa yakası, öğle saatlerinden itibaren İstanbul Anadolu yakası, Yalova çevreleri zamanla bölgenin doğusunun tümü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredecek.

RÜZGAR: Batı ve Güneybatı(Lodos) yönlerden kuvvetli(30-50 Km/sa), öğleden sonra Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli(40-70 Km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU: °C, 29°C

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!