İstanbul hava durumu 18 Ağustos Perşembe! İstanbul’da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Ağustos Perşembe 2022 İstanbul hava durumu verilerini paylaştı. Paylaşılan verilere göre; İstanbul’da gün içerisinde yağış beklenmiyor. Peki, İstanbul'da bugün hava durumu nasıl olacak? İşte, 18 Ağustos Perşembe İstanbul hava durumu…

Yaz mevsimi ile birlikte artan sıcaklıkların İstanbul’da bugünde etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; İstanbul’da 18 Ağustos Perşembe günü yağış beklenmiyor. İstanbul’da hava sıcaklığının 31°C olduğu görülüyor. Parçalı bulutlu olan ilde sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise Kırklareli’nin kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı ve gök gürültülü geçeceği bekleniyor. İşte İstanbul hava durumu 18 Ağustos!

İSTANBUL HAVA DURUMU 18 AĞUSTOS PERŞEMBE 

İSTANBUL °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

İstanbul’da hava durumunun bugün parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise 31°C ile mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor. İstanbul için 18 Ağustos Perşembe gününe ait güncel meteorolojik uyarı bulunmuyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor