İsmi 'Çilek' ama kendisi canavar: Antarktika'nın derin denizlerinde 20 kollu yeni bir canlı keşfedildi!

Bilim kurgu filmlerinden fırlamış olan yeni deniz canlısının görüntüsü, Alien film serisindeki 'Face Hugger' benzerliğiyle sosyal medya kullanıcıları arasında şok yarattı. Deniz biyologlarının Antarktika'nın derinliklerinde keşfettiği korkunç yeni bir deniz canlısı türü, 20 koluyla ve Alien filmindeki yaratığa benzeyen görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Yeni tespit edilen deniz canlısı türü olan Promachocrinus fragarius, eşsiz ve dünya dışı bir görünüme sahip Antarktika tüy yıldızlarının bir türüdür. Bilim insanları, 2008 ile 2017 yılları arasında Güney Okyanusu'nda bir dizi keşif gezisi düzenleyerek kışkırtıcı deniz hayvanlarını, bu arada Antarktika tüy yıldızlarını bulmayı amaçlayarak dikkat çekici bir keşifte bulundular. Bu yaratıklar, bazı yönleriyle denizyıldızı ve deniz hıyarına benzerlik gösterse de hareket halindeyken olağanüstü bir görünüme sahiptirler. Görünüşlerine rağmen, daha büyük boyutta olmaları ve suyun yüzeyinin 6,500 fit altında gelişebilmeleriyle tanınırlar.

Bilim insanlarının okyanusların derinliklerini keşfetmeye devam ettikçe, Antarktika çilek tüy yıldızı gibi keşifler, dalgaların altında hala yatan inanılmaz çeşitlilik ve gizemin bir hatırlatıcısı olarak hizmet eder.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın...