İsmail Küçükkaya'ya seferberlik emri: Halk TV'ye neden transfer olduğunu kendisi açıkladı

FOX TV'den radikal bir kararla Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya, ilk sabah programında tepki çeken açıklamalara imza attı. Demokrasiye hizmet etmek için Halk TV'ye geçtiğini açıklayan Küçükkaya, adeta "Halk TV'ye iktidarı devirmek için geldim bana destek olun" dedi.

Uzun yıllar FOX TV'de haber sunan İsmail Küçükkaya, radikal bir kararla Halk TV'ye geçtiğini duyurmuştu.

 Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçmesi birçok iddiayı da beraberinde getirdi. Uzun yıllar FOX'ta izleyizi karşısına çıkan Küçükkaya'nın, maddi sıkıntı yaşadığı bilinen Halk TV'ye transfer olması sonrasında medya kulisleri çalkalandı.

Halk TV'nin emekçi çalışanları uzun yıllar düşük ücretlerle maaş alırken, kanal yönetiminin Küçükkaya'nın maaşını nasıl vereceği ise merak konusu olmuştu. 

Bugün sabah programıyla Halk TV'de start veren Küçükkaya, ilk programında ilgi çeken açıklamalarda bulundu. 

Seçime 9 ay kaldığını ve iktidarı devirmek için Halk TV'ye geçtiğini anlatan Küçükkaya, "Çıkış bellidir" sözleriyle seferberlik çağrısında bulundu.

"Demokrasiye hizmet etmek için buradayım" diyen Küçükkaya "Halk TV'ye iktidarı devirmek için geldim bana destek olun"dedi.

Türkiye'nin demokrasi sınavı verdiğini ima eden Küçükkaya, "Atatürk Cumhuriyeti'ni tam ve gerçek demokrasi ile taçlandıracağız" ifadelerini kullandı. 

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber