İsmail Küçükkaya Halk TV'ye geçti fakat ayrılık kararından FOX TV yönetiminin haberi var mıydı? FOX'un yeni sezon tanıtım filminden dikkat çeken ayrıntı!

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu, FOX TV'de haber sunan İsmail Küçükkaya'nın Halk TV kadrosuna katıldığını duyurdu. Ancak geçtiğimiz günlerde FOX TV'nin yayınlanan yeni sezon tanıtım filminde İsmail Küçükkaya'nın olması dikkat çekti.

FOX TV'de haber sunan İsmail Küçükkaya, radikal bir kararla Halk TV'ye geçti. Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu, “Bu yola çıkarken Türkiye’nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV’de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin…” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Ardından da gazeteci İsmail Saymaz da İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçtiğini doğrular bir paylaşım yaptı. 

FOX'UN İSMAİL KÜÇÜKKAYA'LI TANITIM FİLMİ DİKKAT ÇEKTİ

Halk TV'nin kadrosuna kattığını duyurduğu Küçükkaya, 12 Eylül'de ekranlarda boy gösterecek. Ancak akılları karıştıran olay FOX TV'nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni tanıtım filmi oldu.

FOX TV,  İsmail Küçükkaya'nın ayrılacağından habersiz bir şekilde tanıtımda kendisine yer verdi. Bu olay, birçok soruyu da akıllara getirdi.

FOX TV yönetiminin İsmail Küçükkaya'nın ayrılacağından haberi var mıydı? sorusu merak uyandırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan külliyede çocukları kabul etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Şaban Sevinç kimdir? Şaban Sevinç kaç yaşında, nereli?
Sonraki Haber