İsmail Kartal'ın söylediklerine inanamayacaksınız: "Oyuncularımı şişlemek için sahaya indiler! Osayi'nin kafasına vurup koridorda bayılttılar! Bize kimsenin ceza meza verebileceğini düşünmüyorum..."

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Trabzon'da yaşanan olayları ilk kez bu kadar açık bir şekilde anlattı. İsmail Kartal, maç sonu yaşananları detaylı şekilde açıklarken, Galatasaray ile olan rekabetlerine de değindi.

İSMAİL KARTAL: "OSAYİ'NİN KAFASINA VURUP İÇERDE BAYITTILAR"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, Trabzonspor deplasmanında yaşananlardan, Galatasaray rekabetine; teknik direktörlük performansından, şampiyonluk yarışına kadar tüm konuları yorumladı.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!