İslamcı diye bildiğimiz Nevzat Çiçek'in Suud sermayeli sitesi Independent, Gazze'de ölen İsrail askerlerine rahmet diliyor!

Türkiye'de Suudi Arabistan sermayesinin yayın organı olan Independent Turkish skandal bir paylaşıma imza attı. Nevzat Çiçek'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı site, Kassam Tugayları tarafından Gazze Şeridi'nde öldürülen İsrail askerleri için, “huzur içinde yatsınlar” ifadesini kullandı. Çiçek'in de sayfasında paylaştığı bu sözle tepkilerin odağı olurken, söz konusu içerik kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Türkiye'de Suudi Arabistan sermayesinin yayın organı olan Independent Turkish skandal bir paylaşıma imza attı.

Nevzat Çiçek'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı site, Kassam Tugayları tarafından Gazze Şeridi'nde öldürülen İsrail askerleri için, “huzur içinde yatsınlar” ifadesini kullandı.

Çiçek'in de sayfasında paylaştığı bu sözle tepkilerin odağı olurken, söz konusu içerik kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

ÖZÜR PAYLAŞIMI:

Öte yandan Nevzat Çiçek, gelen tepkiler sonrası yaşanılan olayın bir hata sonucu gerçekleştiğini ve okuyucularından özür dilediğini belirtti.

İŞTE SKANDAL SÖZLERE DAİRE TEPKİLER:

Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap!
Sonraki Haber