İŞKUR'dan en az ilkokul mezunu Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı! İşte İŞKUR bekçi alımı için başvuru şartları!

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere pek çok ilde İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR resmi internet üzerinden yayımlanan Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarına ilginin oldukça yüksek olması beklenmekte. İşte bekçi alımı için başvuru şartları…

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR resmi internet üzerinden yayımlanan ilanların şu an için sadece özel sektörde gerçekleştirileceği kaydedildi. Bunun yanında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde de bekçi alımı yapılacağı duyurulurken yeni duyurular beklenmeye başlandı.

İŞKUR tarafından yayımlanan Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarının Antalya, Bursa, Kocaeli, İzmir, Ankara, Hatay, Bilecik, Konya illerinde geçerli olacak.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Başvuru Şartları

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için bazı genel şartlar bulunmaktadır. Adayların genel şartlara uygunluğu belirlendikten sonra bazı özel şartları da yerine getirmesi gerekmektedir.

– T.C. Vatandaşı olmak,
– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
– 18 yaşını tamamlamış olmak,
– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
– Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı ilanları için tıklayınız

Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Rekorlar dönemi! Turizm geliri ilk çeyrekte yüzde 5,4 arttı
Sonraki Haber