Işın Karaca'nın yorumuyla şoke oldu! Çok sinirlenen Tuğba Özay eski defterleri açtı! '1995 yılını hatırla'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangında Bucakşıhlar Mahallesi’nde çiftlik evi bulunan eski manken Tuğba Özay büyük bir korku yaşadı. Çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten Özay, İstanbul'da bir kuyumcu açılışında görüntülenmesi nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Özay'a bir tepki de Işın Karaca'dan geldi. İşte detaylar...

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangında eski manken Tuğba Özay’ın Bucakşıhlar Mahallesi’nde bulunan çiftlik evi de zarar gördü. Evinin bahçesindeki telefon direği yanan, bir kedisi telef olan Özay yaşadıklarını gözyaşları içinde sosyal medya hesabından paylaşarak felç geçirdiğini duyurdu.


Sinir krizi geçirerek hastanelik olan Tuğba Özay, Instagram'dan ”Ben felç geçirdim arkadaşlar. Yandı, çiftliğimiz evlerimiz her şeyimiz yandı. Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum, her yer yandı." açıklamasında bulundu.


FELÇ GEÇİRDİ, BİR GÜN SONRA KUYUMCU AÇILIŞINA KATILDI

Felç geçiren Tuğba Özay'ın sağlık durumu merak konusu olurken Manavgat'tan İstanbul'a dönen Özay dün Şirinevler'de bulunan bir kuyumcunun açılışında ortaya çıktı. Açılışta kurdele kesen Özay'ın neşeli tavırları ve maskesiz oluşu dikkat çekti.

Açılışta yangınlarla ilgili konuşma yapan Özay şunları söyledi:

"Bu organizasyonun açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Biliyorsunuz, çok zor günlerden geçiyor ülkemiz. Ülkemizin dört bir yanında çok büyük yangınlar var. Bu yangınlar olurken tabii bir yandan da hayat devam ediyor. Öncelikle yangını yaşayan, afet bölgesinde olan bütün vatandaşlarımıza 'çok geçmiş olsun' diyorum, bir an önce yangının yaralarının sarılmasını, yangınların dinmesini diliyorum. Çok özür dilerim konuşmama bu şekilde başlamak zorundaydım ama mutlak mutluluk olmadığı gibi mutlak acı da yoktur. Umuyorum ki ülke olarak yaşamış olduğumuz bu acılı günleri atlatırız."

TUĞBA ÖZAY'A IŞIN KARACA'DAN TEPKİ

Hastanelik olup üzüntüden felç geçirdiğini söylemesinin ve gözyaşları içerisinde yardım istemesinin ardından açılışta keyifli halleriyle dikkat çeken Özay'a sosyal medya üzerinden tepki yağdı. Şarkıcı Işın Karaca da bir magazin sayfasının Tuğba Özay'ın açılıştan karelerinin paylaşıldığı fotoğrafa 'Ben şok! Ben manşet!' yorumunu yaptı. Işın Karaca'nın yorumuna sinirlenen Tuğba Özay sert konuştu.


''YAZIKLAR OLSUN IŞIN KARACA''

UçanKuş TV'de yayınlanan “Pazar Magazin” programında Özay, hakkında yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Işın Karaca’nın kendisine yaptığı yoruma çok sinirlenen Özay, Karaca’ya ateş püskürdü.


''Işın Karaca yazıklar olsun o yaptığın yoruma. Utanmadın değil mi? Seni işten kovdukları zaman kim vardı senin yanında ışın? Ben vardım ben! 1995 yılını bir anımsa bakalım. Seni kovduklarında kim vardı bir tek senin yanında? O taşın üzerinde sana destek veren, değer veren, senin gözyaşını silen bir tek ben vardım Işın. O yorumu yapmak zorunda mıydın sen başka magazin sitelerine? Kankaların yangına döneminde konserlere giderken onlara laf etmedinde, bana bir 'geçmiş olsun' demek yerine magazin sayfalarına o çirkin yorumları yazmak zorunda mıydın? Sadece sen değil, vardır muhakkak başkalarıda. Niye sen aklıma geldin? Vefa...''

 

TUĞBA ÖZAY'DAN HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YANIT

Tepkilerin ardından Tuğba Özay, hakkındaki eleştirilere elleri titreyerek cevap verdi:

"İlk olarak Hera ve Herkül'ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum? Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım çok iyi biliyor. Takip edenler çok iyi biliyorlar. Bugün ben iki ay öncesinden İstanbul'da alınan evet bir programım var. Hiçbir şekilde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir şekilde organizasyona gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü hoş ettim. O insanlarla bir sözleşmem var. Ben o insanların marka yüzüyüm. O insanlar da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Sırf onları da mağdur etmemek adına, yardımcılarım ve ailemin de orada olması nedeniyle İstanbul'a geldim dün gece… Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım. Ben daha ne yapayım? Öleyim mi? Bunu mu istiyorsunuz? bugün bütün acımı içime gömerek sadece bir açılışa katıldım. Bir de baktım ki kıyametler kopuyor! Ben şimdi ne yapmalıyım? Üç gün sonra ben yine Manavgat'ta olacağım. Zaten o bölgeye yardımlar da götüreceğiz. O bölgede mağdur olan herkesin yanında ben olacağım"

Türk Hava Yolları 3 yıl aradan sonra o ülkeye seferlerine başladı Trabzonspor yönetiminden kupaya özel prim Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim
Sonraki Haber