İrem Helvacıoğlu rol arkadaşı Özcan Deniz'i neden sildi?

'Seni Çok Bekledim' dizisinde birlikte rol alan ve dizinin final yapmasının ardından başrolü paylaştığı İrem Helvacıoğlu'nu sosyal medyadan silen Özcan Deniz'in bu hamlesi merak konusu olmuştu. Deniz'e aynı şekilde karşılık veren Helvacıoğlu rol arkadaşını sosyal medya hesabından neden sildiğini ilk kez açıkladı.

İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'in başrolü paylaştıkları 'Seni Çok Bekledim' dizisi, beklenen ilgiyi göremeyince erken final yapmıştı. 'Sen Çal Kapımı' dizisi final yaptıktan sonra 49 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, başrolü paylaştığı 31 yaşındaki genç oyuncu İrem Helvacıoğlu ile sosyal medyada birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmiş ve rol arkadaşını takipten çıkmıştı. Deniz'e aynı hamleyle karşılık veren Helvacıoğlu, dün akşam katıldığı ödül töreninde konu ile ilgili ilk kez açıklama yaptı.

 Özcan Deniz'in şaşırtan hamlesinden sonra kendisi de birlikte çekilen kareleri Instagram hesabından silen Helvacıoğlu konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

"Özcan'a kırılmadım. Sadece anlam veremedim. Şöyle oldu, o fotoğrafları sildi. Fotoğrafları bir tepki olarak silip silmediğini anlayamadığım için ben de fotoğrafları sildim. Sonra dedim ki 'madem fotoğrafları siliyoruz ozaman gerek yok. Bir şeyler için takip ediyor olmak istemiyorum. Hissiyatımız bu yöndeyse eğer, takip etmek için takip etmenin bir anlamı yok."

 

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber