iPhone'da numara nasıl gizlenir? iPhone'da çağrı yaparken numara gizleme nasıl yapılır?

Numaranızı iPhone'da gizlemek, bazı durumlarda oldukça faydalı olabilir. Örneğin, bir iş görüşmesi yaparken veya bilinmeyen numaralardan gelen spam çağrıları engellemek istediğinizde, numaranızı gizlemek isteyebilirsiniz Peki, iPhone'da numara nasıl gizlenir? iPhone'da çağrı yaparken numara gizleme nasıl yapılır?

Numaranızı gizlemek, spam çağrılarını azaltabilir ve gizliliğinizi korumanıza yardımcı olabilir.

i

Adım 1: Telefon Uygulamasının Tuş Takımını Açın Aramayı başlatmak için iPhone uygulamanızı açın ve ekrandaki Tuş Takımı seçeneğine dokunun.

Adım 2: *67 Tuşlaması Yapın Şimdi *67 (yıldız işareti dahil) tuşlamasını yapın ve aramak istediğiniz numarayı girin. Bağlanmak için yeşil arama düğmesine dokunduğunuzda, numaranız veya iletişim bilgileriniz çağrıyı alan kişiye görünmez.

iPhone Ayarları Aracılığıyla Numaranızı Nasıl Gizleyebilirsiniz? Bu yöntem, tüm çıkış aramalarınız için numaranızı kalıcı olarak gizlemenize olanak tanır.

Adım 1: Ayarlar > Telefon'a Gidin iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasını başlatın, ardından aşağı kaydırın ve Telefon'u seçin.

Adım 2: Arayan Kimliğimi Göster'i Seçin "Aramalar" bölümüne gidin ve "Arayan Kimliğimi Göster" seçeneğini bulun.

Adım 3: "Arayan Kimliğimi Göster" Seçeneğini Kapatın Bu seçeneği kapatmak, numaranızın tüm aramalarda gizli kalmasını sağlar. Numaranızı tekrar görünür hale getirmek isterseniz, aynı adımları izleyerek anahtarı açabilirsiniz.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!